dimecres, 10 de setembre del 2014

ACTES DE LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2014 EDN 26,27,28 DE SETEMBRE


Xerrada: El Patrimoni una eina eficaç i útil per a ensenyar i aprendre història: Sant Cugat del Racó. Un codi QR i una web pròpia.

Intercanvi d’ opinions sobre la importància de treballar el Patrimoni cultural per conèixer el passat, reflexionar sobre el present i preparar el futur a partir de l’ estudi de l’ església romànica de Sant Cugat del Racó. Un treball interdisciplinari exportat a fora de l’ aula, amb l’ ús de les noves tecnologies i de les xarxes socials que permeti fer un aprenentatge més dinàmica i motivador de les Ciències Socials. Una experiència activa, que apropi als mes joves a la realitat social i cultural del seu propi entorn.  A càrrec de Gemma Carbó i Maria Estruch.

Dia i hora: 26, a les 19:30.


Lloc: Casal Sant Genís.

      

Concert i Poemari: 7sons, 1 goig i 4 poemes.

Concert de música clàssica amb intervals de poemes llegits i el recitat dels “Goigs de Sant Cugat del Racó”.

Dia i hora: 27, a les 19:30.

Lloc: Sant Cugat del Racó.


Lletra: Mn. Climent Forner.- Música: Josep M. Castella.
Dibuix a la ploma: Maria Capsada.- Solfa: Mn. Joan Bajona.

Jornada de portes obertes amb caminada i visita guiada de Sant Cugat del Racó.

Caminada i visita guiada des de la plaça de Navàs fins a Sant Cugat del Racó. Una caminada per a tothom, per conèixer l’ església romànica construïda al segle XI i situada en aquest municipi, sobre un turó enlairat. De planta de creu grega i coronada per un cimbori circular, que la fa de les úniques a Catalunya.

Dia i hora: 28, de les 9h a les 13h del matí.

Lloc: Sant Cugat del Racó. Municipi de Navàs.

1 comentari:

  1. Gràcies a aquests alumnes tan implicats, gràcies als professors, gràcies a la direcció i equip de mestres de l'escola, gràcies a l'Escola de música,.... i gràcies als pares per fer-hi costat!!!

    ResponElimina